Miško Plavi Trio u postavi koja nastupa zajedno već osam godina, održaće prednovogodišnji koncert pred publikom KC Grada četvrti put za redom. Premijerno će biti izvedene kompozicije sa novog CD – a „1000 Osmeha“, koji uskoro treba da se pojavi u prodaji.

23.decembra od 21h, Miško Plavi na harmonici, Vasil Hadžimanov sinti bas i klavijature i Srđan Dunkić na bubnjevima spremni su da ponovo oduševe publiku svojim muzičkim bravurama.

Milivoje Petrović (Miško Plavi) je multiinstrumentalista koji se pojavio na novotalasnoj rok sceni početkom osamdesetih godina kao gitarista, basista i klavijaturista sarađujući sa bendovima: Via Talas, D’Boys, Piloti, Ekatarina Velika, i dr. Poslednjih godina njegova preokupacija je harmonika, a sa ovim instrumentom izgradio je značajnu svetsku karijeru.

Od 2000. godine izvodi program Music Around the World sa kojim je održao više od 200 koncerata u Japanu gde je objavio i album „Istok ljubi zapad“. Autor je muzike za nekoliko srpskih, francuskih i američkih filmova.

Vasil Hadžimanov prepoznatljiv je kao predvodnik VH band-a,vodećeg fusion sastava na ovim prostorima. Školovao se na čuvenom Berklee koledžu, a tokom kratkog boravka u Njujorku sredinom devedesetih svirao je sa muzičarima kao što su Matt Garrison, Rodney Holmes, David Binney, Danny Sedownick, itd.

Srđan Dunkić – Johnny jedan je od najtraženijih studijskih muzičara u regionu. Karijeru je počeo već kao dvanaestogodisnjak. Bivši je član VH band-a, a nastupao je i snimao sa
mnogim poznatim muzičarima i grupama (Bata Kovač, K2, Zana, Dragoljub Đuričić, Fuzzbox). U svojoj bogatoj muzičkoj biografiji može se pohvaliti i nastupima sa čuvenim Cosey Powell-om na njegovoj evropskoj turneji.

Cena karte 600 rsd