11.1.2019. u 22h
Posle ovogodišnjih uspešnih letnjih nastupa na festivalima kao što su INmusic (Zagreb), Festival muzičkog dokumentarnog filma DKSG, Morski ritam života (Herceg Novi), Nišville jazz festival, Festival uličnih svirača (Novi Sad),kao i zimske turneje koja je održana u klubovima u Splitu 14.12.(Judino drvo) i Sarajevu 13.12. (Jazzbina), Beogradski bend – Sana Garić se vraća u Kc Grad gde će nastupiti 11.januara.
 
Gosti na koncertu koji će na najbolji mogući način zagrejati publiku biće Klotljudi.
 
Pored Sane (klavijature, vokal) u bendu sviraju Miki Ristić (bas) iz sastava Darkwood Dub i Tom Fedja Franklin (bubanj, perkusije) iz sastava Fish in Oil.
 
Publika je na koncertnoj turneji čula pesme sa albuma „Svet za nas“, ali i zvuk sa novog albuma.
Bend možete pratiti na njihovoj FB stranici:
https://www.facebook.com/SanaGaric/
 
Pogledajte nove spotove za pesme:
„Nešto u nama“:
https://www.youtube.com/watch?v=VnLl_wNybF8
 
„Cvet na vodi“:
https://www.youtube.com/watch?v=EeB7PqKOuAs&t=36s
 
 
Specijalni gosti na koncertu bice Beogradski sastav Klotljudi.
 
KLOTLJUDI je rok bend iz Beograda. Oformljen 2014-te u dvorišnoj kući u Šajkaškoj 15 od strane Srdjana Milenkovića, Aleksandra Antonijevića i Milana Stevanovića. Oni vrlo brzo postaju konceptualno jak iako svirački nekonstantan bend i ludim živim nastupima kupuju srca prvih poklonika. Krajem 2016-te uspevaju pored mnogo problema u to vreme da usnime album “Svioćevoće“ i omiljene brojeve ( R.I.P. Lou Reed, Sunce Svinja, Lopovi,..) stave na neki način u za javnost dostupnu fijoku. Album je nezvaničnu promociju imao u Kvaki 22 na nezaboravnoj svirci sa Dogs in Kavala.
 
Odlaskom dvojice od prvobitna 3 člana benda u Kinu situacija se drastično menja i bend prolazi kroz sijaset promena u sastavu da bi se tekuće 2018-te konačno susrelo – sada šest ljudi. Vrlo sličnog koncepta i temperamenta ali sada s daleko više iskustva oni nastavljaju svoju arty-party punk žurku.
Beogradski njuvejv – Stoogies – moderni London – CBGB – The Fall. Strast i ukus istočne Evrope premaskiran u granične kič pobunjenike iz velikih gradova. Velveti – pesme o ljubavi – pesme o ratu-– Novozelandski njuvejv – uvek politilčni nikad angažovani – bez Šapera I Krleta ooo
 
Henry, Nikola, Sam, Milan, Oliver, Nemanja
https://www.youtube.com/watch?v=x7weo8f1bHM
 
 
Karte za koncert će biti puštene u pretprodaji po ceni od 600 dinara u ponedeljak 24. decembra i broj tih karata je ograničen.