15.7.2019. u 19h

Nakon uspešno realizovane večere povodom 10 godina od osnivanja Kulturnog Centra Grad,“ Kompot – centar za delikatesna istraživanja“ ponovo nam gostuje, ali ovoga puta u bašti, kao domaćin Delikatesnog ponedeljka, gde će nam Bogdan Pirgić, jedan od osnivača Kompota, predstaviti svoje kulinarske impresije iz Indije gde je nedavno boravio i doneo kofer pun novih znanja, ali i začina.
Na meniju će biti:

-Butter chicken sa čapati lepinjama
-Dhal sa jasmin pirinčem, kao vegetarijanska opcija
Prilog: sezonski čatni od neprskanih kajsija

Kompot – centar za delikatesna istraživanja je udruženje građana čiji je cilj promocija gastronomije, čuvanje od zaborava starih i otkrivanje novih recepata, kao i podrška malim lokalnim proizvođačima hrane i pića kroz zanimljive kulinarske radionice i prezentacije. Trenutna lokacija našeg kulinarskog centra i škole kuvanja je udobni prostor u Savamali, nedaleko od savskog šetališta i pijace Zeleni Venac, kao početne tačke naših delikatesnih istraživanja.

cena bona: 300 rsd