Da li zdrava hrana moze da bude zabavna ali i veoma ukusna?
Ovaj delikatesni ponedeljak je momenat je da to sami proverite.

Proleće je vreme detoksa i ovaj ponedeljak je odlična prilika da upoznate ukusnu, sirovu i zdravu hranu. Hrana koja nije termički obrađena je živa hrana koja budi i pokreće telo, ali ono što je nama najvažnije je da je i ukusno čulno uživanje.

Na meniju ćete biti u prilici da probate:

* ŠPAGETE OD TIKVICA, sa umakom od bosiljka i mešanim povrćem će zadovoljiti sva vaša čula i dati svakoj vašoj ćeliji energiju
* SIROVE PLJESKAVICE SA SALATOM. Pljeskavice su napravljene od predhodno natopljenih semenki koje se na taj nacin aktiviraju i postaju zdravije.Prirodni začini nas vraćaju izvornom ukusu i samoj prirodi. Sveža salata sa ukusnim prelivom će uzbuditi vaša nepca i energizovativaše telo.
* SIROVE SLATKE KUGLICE su slatkiši koji se prave bez vestačkog šećera, glutena, boje…Uživanje u poslasticama bez osećaja krivice.

O MamaZemlja keteringu:

Mama Zemlja dolazi iz Prirode. Njena kuhinja održava lepotu, slast, lekovitost i životnost hrane. Prirodna i zdrava hrana budi celo telo, u dodiru sa njom osećamo se dobro i energično. U našoj kuhinji kreiramo izbalansirane recepte plodova voća i povrća, zeljastih i začinskih biljaka, koštunjavog voća i semenki, spajamo ljubav kroz poznata tradicionalna jela i zdravlje kroz prirodu. Svaka namirnica ostaje u svom prirodnom, nepromenjenom i sirovom obliku.
Naš je predlog da ovaj ukusni ponedeljak posvetite sebi i svom telu na jedan zdrav način. Biti prirodan jeste biti svoj.
Hrana jeste energija, bitno je kako se sprema, bitno je kako se jede.
Dobrodošli da se zdravo zabavimo!