Bikini je DJ duo iz Beograda koji čine dve mlade dame, nekrunisane kraljice beogradskog klabinga, Marija Šević i Jelena Kecić. Svojim muzičkim izborom koji pokriva disco, italo disco, house i elektro, atraktivnošću i neiscrpnom energijom ne ostavljaju ravnodušnim apsolutno nikoga ko se zatekne na podijumu. Ovo će biti prva prilika da se uverimo i potvrdimo njihov prefinjeni ukus kada su gosti u pitanju jer u KC Grad dolazi dama za koju cenjeni evropski DJ magazini kažu da je “najboji post John Peel DJ”.

Iznenađenje, avantura, zabava i obrazovanje su četiri ključne reči koje mogu najbliže opisati holandsku DJ-icu i producentkinju Marcelle (Another Nice Mess). DJ, muzičarka, trendseterka, inovatorka ali i mnogo više od toga.

Postavljanjem različitih stilova muzike u drugačiji kontekst, Marcelle menja način na koji doživljavamo individualne stilove, neverovatno ih spajajajući, stvarajući utisak da slušamo jednu umesto tri stvari istovremeno!

Zvuci životne sredine su kombinovani sa avangardnim zvukom, zvuci životinja su pomešani sa tehnom, free jazz-om, hip-hopom, najsavremenijom elektronikom, novim afričkim plesnim zvukom, dubstep-om, dancehall-om i sa mnoštvom druge, “nesvrstane” muzike.

Sa svojom obimnom zbirkom od oko 20.000 vinila, Marcelle ima itekakvo znanje, ali i savršeno uho za savremenu “underground” muziku.

Marcelle nastupa po celoj Evropi, kako u klubovima tako i u muzejima i galerijama. Rezident je u mnogim gradovima među kojima su Beč, Berlin, Minhen, Bazel i Cirih.

Ona vodi nedeljne i mesečne radio emisije za radio stanice u Evropi, kao što su Red Light Radio, FSK i DFM.

Između 2008. i 2014. Marcelle je objavila četiri dvostruka vinil albuma na nemačkoj etiketi “Klangbad” koju je osnovao Hans Joachim Irmler, osnivač legendarnog krautrok benda Faust.

Od 2016. godine nemačka izdavačka kuća ‘Jahmoni’ izdaje seriju njenih vinil izdanja: “In the wrong direction” (10 ”), “Too” (12 ”), “Psalm Tree” (12 ”). Njen poslednji 10” ep ‘For’ je specijalni poklon čuvenom Marku. E. Smit-u.

Karte se mogu kupiti u pretprodaji u KC Gradu po ceni od 400 rsd, dok će na dan događaja 2. novembra cena karte biti 500 rsd.