White City Soul organizacija proslaviće svoj prvi rođendan! To je kolektiv koji iza sebe krije strastvene ljubitelje muzike i kolekcionare gramofonskih ploča. Iz njihove muzičke arhive proizilazi uglavnom organski zvuk, usko povezan sa žanrovima poput soula, fanka, diska, densflor džeza, hip-hopa, soulful hausa, kao i svih ostalih srodnih žanrova. Do sada su pružili beogradskoj publici priliku da u njihovoj režiji čuju DJ-eve kao što su Jazzcat (IT), Donna Leake & Ece Duzgit (UK), Mr. Leenknecht (BL), Clementine (FR) kao i DJ Amir (USA) na nekoliko klubskih lokacija u gradu. Ovog leta imali su privilegiju da imaju svoj stejdž na festivalu ”Mountain Music Fest” na Divčibarima pod nazivom ”Vinyl Stage”. Hvala vam još jednom na ukazanom poverenju i na velikoj podršci za ovih godinu dana truda i rada da pruzimo Beogradu nešto novo i drugačije, trudićemo se da tako i nastavimo.

Gosti:

Gino Grasso // G&D, The Grasso Brothers, BBE Records

Počeo je da kupuje ploče sa 10 godina u periodu kada se zaljubljivao u fank i disko, dok je polako svoju kolekciju upotpunjavao, stidljivo počinje da pušta muziku i da radi kao producent. Prve korake kao DJ pravi u jednom od najpoznatijih andergraund klubova u Bolonji ”Kinky Club”. Zatim slede nastupi širom Italije i Evrope, kao i na drugim kontinentima, a vredni pomena su svakako Roxy u Beču, The East Village and the Bussey Building i Brilliant Corners u Londonu, The Jazz Club u Barseloni i The APT and Le Souk u Njujorku. 2015. postaje rezident DJ u jednom od najpoznatijih Italijanskih klubova – The Diagonal of Forte dei Marmi i ”The Not For Sale” u Ferari, redovan je i gost ”Jazz Carnival Party” u Londonu. 2016. godine zajedno sa svojim bratom izbacuje kompilaciju za BBE Records pod nazivom ”We know how to boogie” koja je dostigla veliku popularnost. Gino, ili kako ga drugi nazivaju ”Disco Don” doneće svoje ploče 23. novembra i pridruziće se rođendanskoj zabavi! Vidimo se!!

The Grasso Brothers present: We Know How To Boogie

DJ IRon

Za DJ IRona nećemo trošiti previše reči. Prisutan na sceni već 15 godina, puštao je muziku u svim velikim klubovima i na festivalima u zemlji i van nje. Jedan od najboljih disk dzokeja u Srbiji a i šire po mišljenju mnogih. Njegov set je fuzija pažljivo probranih sekvenci različitih pravaca punih groova koji jednostavno teraju na igru. Kao jedan od najvećih prijatelja WCS kolektiva biće nam čast i zadovoljstvo što će se priključiti ovoj proslavi.

Pored gostiju, na ovoj rođendanskoj zurki nastupiće i svi WCS disk džokeji – dvojac Funk Technik Group, Milko Djuranović aka Kostur i Somii.

Spremili smo vam mnoga iznenadjenja i poklone.

23. novembra od 22h

Cena karte biće 400 dinara tokom cele večeri.