Asocijacija za seksualno i reproduktivno zdravlje vas poziva da budete naši gosti u ponedeljak, 10. decembra, na Delikatesnom ponedeljku.

Uz pomoć prijatelja iz Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit – GIZ GmbH, koji su podržali projekat, ponovno se otvara DROP IN CENTAR za ljudska prava, gde se uz pomoć stručnog tima pruža besplatno psihološko savetovanje i pravna podrška.

Drop In Centar je namenjen prvenstveno ranjivim grupama stanovništva, uključujući mlade, žene, migrante izbeglice, povratnike, LBGTIQ populaciju, osobe sa HIV/AIDS-om, osobe sa invaliditetom, ali takođe je dostupan i svim građanima koji smatraju da su im ljudska prava na neki način ugrožena.

Drop In Centar predstavlja siguran, miran i prijatan prostor u kome možete dobiti besplatnu pravnu pomoć i psihološku podršku od strane iskusnih stručnjaka, posebno obučenih za rad sa osetljivim grupama i senzibilisanih za probleme iz oblasti ljudskih prava.

Asocijacija za seksualno i reproduktivno zdravlje Srbije – SRH Srbija, postoji od 2002. godine i članica je Medjunarodne federacije za planirano roditeljstvo – IPPF, globalnog lidera na polju pružanja usluga iz oblasti reproduktivnog zdravlja i prava, koja postoji od 1952. godine. Ključne oblasti kojima se organizacija bavi su unapredjenje ljudskih prava (uključujuci reproduktivna prava i reproduktivno zdravlje), rodna ravnopravnost i prevencija diskriminacije osetljivih društvenih grupa.

10. decembar je i Međunarodni dan ljudskih prava, dodjite da ga obeležimo zajedno!

Cena bona: 200 rsd