16.01.2019. u 20h

“Duhovi iz prošlosti” je audio-vizuelni zapis koncerta koji se desio 16.01.2016. u KC Grad, na kojem je grupa “Lira Vega” na originalan način promovisala svoj novi album “Duhovi”. Članovi grupe “Lira Vega” odlučili su da opasku organizatora da je “ovo dobra prilika da se pozovu i neki gosti” doslovno prevedu i da prepuste izvođenje kompletnog albuma odabranim gostima. Svi pozvani su se odazvali i podelili svoj nesvakidašnji entuzijazam i energiju sa publikom, dajući pesmama sa albuma novu dimenziju.

U sredu, 16.01.2019. u 20h “Duhovi iz prošlosti” ponovo će posetiti KC Grad.

Na istom razglasu kao i pre tačno tri godine (ali ovaj put na velikom platnu), nastupiće: Pavle Popov, Janja Lončar, Boško Mijušković, Dejan Stanisavljević, Sana Garić, Una Gašić, Ivan Skopulovič, Bojan Slačala, Romana Slačala, Dragan Knežević, Đorđe Branković, Aleksandra Kovačević, Dragan Novković, Vladislava Đorđević, Vladimir Pejković, Ilija Ludvig, Boris Mladenović, Miki Ristić, Dejan Vučetić, Manja Đorđević, Vladimir Đorđević, Pavle Stašić i Zoja Borovčanin.

Ulaz je uz donaciju, a sav prikupljen novac biće uložen u snimanje novog albuma grupe “Lira Vega”, pod nazivom “Posledice rada”.