16.3.2019. u 23h

Igor Jadranin, Beograđanin, producent i dj, čije pesme puštaju i podržavaju Leri Herd, Loren Garnije, Keri Cendler, Džajls Piterson, Keni Doup, Majk Grant, pa sve do onih koji nisu naklonjeni elektronskoj muzici, jedno je od najpriznatijh imena na ovim prostorima.

Njegovo muzičko stvaralaštvo obeležili su I projekti ‘En-Tropic’ i ‘Familia Loca’, kao i nezavisna vinil etiketa “Rezonant”, koju je pokrenuo 2008. godine zajedno sa dvojcem “Audionova”, promovišući domaće izvođače, koja stoji iza trinaest velikih izdanja. Tvorac je mnogih dešavanja u Beogradu i Srbiji, bio je rezident nekoliko beogradskih klubova i nastupao na većini bitnijih festivala kako u regionu tako i van njega.

Deo je pokreta Vibes Belgrade, organizacije koja bez profita i iz čistog hira već nekoliko godina povezuje muzičke fanatike, talente i prijatelje iz raznih kutaka sveta.

Nakon ploče, ‘Boulevardd’ EP za ‘Back To The World Records’, izdavačku kuću britanske legende, Ešlija Bidla, koja je primila mnoštvo ovacija, nedavno je objavljena i njegova nova gostujuća pesma “Breakneedstwo”, na kaseta kompilaciji povodom desetogodišnjice postojanja radio emisije iz Montreala, “Music Is My Sanctuary”, koju je objavio kalifornijski, 101 Apparel.

Igorov produkcijski stil ne utiče na izbor muzike koji pravi u dj setovima. Nepredvidiv, nepodmitljiv, beskompromisan i uvek dosledan svom stilu, zvuku i ukusu, koketira muzičkim stilovima I pravcima kroz vreme.

https://soundcloud.com/igorjadranin

Miks – https://www.mixcloud.com/RinseFrance/food-for-ya-soul-invite-igor-jadranin-25-d%C3%A9cembre-2017/

Cena karte: free <00:00> 300 rsd