Melanholičan i strastven, alternativni rok sastav Dingospo Dali nastupiće u nedelju, 12. maja 2019. na sceni KC Grad od 21 h, a ovim koncertom sastav Dingospo Dali specijalno najavljuje svoj novi singl i spot “Slabost” https://www.youtube.com/watch?v=9eDs-fKTeAM kojim predstavlja i svojevrsnu najavu za novi album pod nazivom “O nečemu lepom” koji se očekuje do kraja godine u izdanju Long Play-a. Pesma je snimana u studiju Šamarčina u Vrbasu, produkciju i miks radio je Boris Mladenović u studiju O u Digimediji, master Doktor Mix /London/, spot je snimio, režirao i montirao Girizd Daniel “Stavro” koji je artistički vizualizovao stihove pesme. Na koncertu se osim znanih stvari i novog singla “Slabost” premijerno se očekuje i još nekoliko singlova s predstojećeg albuma.

Karte po ceni od 400 rsd mogu se kupiti u KC Grad, a cena karte na ulazu iznosiće 500 rsd.

Dingospo Dali je originalan spoj altrock-a i popmistike koji na autentičan način spaja groove ritam sa nežnim vokalnim i gitarskim deonicama. Podeljen u delove to je sastav koji je sposoban da zaleluja, polomi, tantrično pristupi ili te romantično zamisli. Jedan od nekolicine koji s takvim stavom ulazi u žanrovski klinč bez opterećenja i sadrži dozu besa koja uvlači u disciplinovanu meditaciju koja koncerte ovog benda čini jedinstvenim iskustvom.

Dingospo Dali čine:
Sandra Vidojević – vokal
Nemanja Bulatović – bas gitara
Nikola Vidojević – bubanj
Nikola Mišić – električna gitara
Marko Mićanović – električna gitara

Koncerno veče od 21 h otvoriće gosti, mladi beogradski garažni indi/surf bend Karpo.
Karpo je osnovan 2017. godine, a za nešto više od godinu dana postojanja bend je bio izuzetno aktivan, kako stvaralački tako i izvodjački. Iza njih postoji već nekolicina demo snimaka i nastupa, od kojih se izdvajaju nastupi kao predgrupa beogradskim bendovima Virvel i Crvi.

Karpo čine:
Jovan Ilić – gitara/vokal
Todor Parabucki – bas gitara/prateći vokal
Ognjen Drobac – gitara
Jovan Marjanov – bubanj

Koncert se ralizuje u organizaciji koncertne agencije i izdavačke kuće Bad Memory i Kulturnog Centra Grad.