Miad vas poziva da u ponedeljak, 6 Maja, dođete da zajedno uživamo u ukusima i mirisima persijske kuhinje u 19h u KC Gradu.
Ovoga puta, naš kuvar Miad će za vas pripremati Adas Polo – Basmati pirinac sa sočivom i govedinom. To je tradicionalno mediteransko jelo za koje se veruje da potiče iz antičke Persije. Adas Polo je ukusna kombinacija pirinča sa šafranom i prelivom od sočiva, luka i mlevenog goveđeg mesa. Međutim, neki ljudi preliv pripremaju bez mlevenog mesa i služe Adas Polo kao vegetarijansko jelo. Ovaj obrok ne možete naći u svim iranskim restoranima jer to je domaća tradicionalna hrana.
 
Naš kuvar: Miad Nakhavali
 
“Ja sam Miad iz Irana, trenutno živim i studiram u Beogradu. Student sam međunarodne politike, ali sam oduvek zaljubljen u kuvanje! Ljubav prema kuvanju sam nasledio od svog oca koji je kuvar u svojoj dobrotvornoj organizaciji u Iranu. Od malena sam bio njegov pomoćnik u kuhinji i tako sam odrastao okružen persijskim začinima i ukusima! Pridružite mi se na ovom malom putovanju kroz ukuse Persije!”
Cena svake porcije je 200 dinara.