23.8.2019. u 21h

It’s been too long, my summer love!

Haus of KayGie u saradnji sa Centrom za istraživanje kultura, politika i identiteta (IPAK.Centar) organizuju prvi beogradski Ballroom, Drag Show i Pop Party.
Kraljice se vraćaju na velika vrata u Kulturnom centru Grad da se tope uz raskošne letnje večeri i đuskaju sa vama uz letnje pop hitove.
Prvi put u Beogradu će se u okviru KayGie događaja organizovati prvi beogradski Ballroom koji nam predstavlja Asia Gemini:

Dobrodošli na Prvi beogradski Ballroom – HOEZ!
Ovo je trenutak i mesto koje smo svi željno iščekivali; Mesto gde smo svi dobrodošli da osvojimo pistu sa svojim rođenim ili izabranim porodicama i kućama. Slušanjem nekih od najboljih ballroom remiksa i deljenjem pehara najboljima ulazimo u novu vrstu događaja u našem gradu! Pripremite se za KiKi koji će voditi naša magična DivaBigHeart, a kategorije su:

Fem Queen Realness (Kategorija je posvećena deljenju ženske figure i energije sa svetom – oh, la)

Butch Queen Realness (Ponekad treba podeliti malo (više) muževnosti, uh!)

Club Kid Realness (Get your freak on – pista čeka)

Lady Gaga Realness (posvećena jednoj od najvećih lgbt+ saveznica, tako da ako ste ikada bili inspirisani nekim od njenih autfita i želeli da ga rekreirate, ovo je vaša prilika)

Face category (Lice bilborda, magazina, noćnih barova, lice sa postera u tinejdžerskoj sobi ili ljuto lice, srećno lice, sva lica su dobrodošla)

Svi/e hrabri/e koju budu hodali/e taj bal hod dobijaće ocene od 1 – 10 bazirane na njihovoj prezentaciji kategorije.

Prijave za ballroom možete uraditi slanjem svog (umetničkog) imena i kategorije u inboks na samom eventu, mesendžeru kućice KayGie ili u DM na instagramu @hausofkaygie i @asia_gemini.

Nakon piste krećemo sa nastupima naših lokalnih kraljica:
Najgorčija kafa Mrs. Lilly Cafe
Petit klovnica Kelly with a C
Pravo iz močvare na binu Asia Gemini
Kabare diva Dekadenca
Puno ime Svetlana, sunce ti – Lana Vee!
Za Srbiju Zlatica, za svet Golden Orb

Nakon nastupa kreće ALL NIGHT POP HITS PARTY – muziku će puštati Double Di – neprevaziđena nacionalna frekvencija Dita Von Bill i Diva Big Heart.

Ulaz za celokupno queerest iskustvo je 300dinara. Let’s get this voguing started!

Vidimo se!