This post is also available in: en

21.9.2019. u 23h

Jedinstveni i jedan jedini Acid Pauli se vraća na mesto na kome je pre dve godine ostavio neizbrisiv trag u vidu nezaboravnog live seta koji je tokom ove dve godine postao jedan od najslušanijih na njegovoj soundcloud stranici i to pod nazivom Trans Belgrad Express.
Martin Gretschmann tj. Acid Pauli je muzičar, kompozitor, producent i DJ koji je tokom svoje karijere od sredine devedesetih prošao put i dotakao se najraznovrsnijih žanrova, od indie popa, filmske i pozorišne muzike, pa sve do interesovanja za elektronsku muziku koju je krenuo da stvara na ranim kompjuterima, semplerima i ostalim spravama.
Putovanje na koje vodi Acid Pauli, neočekivano može odvesti do ritmova Južne Amerike, afričkih zvučnih ornamenata, orijentalnih melodija pa sve do čistog house zvuka Berlina u kome je nezaobilazna figura. Sve u svemu, jedinstevno muzičko putovanje i plesno iskustvo koje se retko dešava.

U nastup Acid Paulija će nas uvesti jedan od pionira beogradske klupske scene koji i dalje beogradsku scenu obogaćuje gostovanjima top izvođača iz celog sveta Vlada Janjić, dok će se kao šlag na torti ove noći pojaviti mlada zvezda u usponu Chorbika.

Karte za ovaj događaj su u pretprodaji od subote 31.avgusta.
Early bird – 700 rsd
Regular – 900 rsd
Door – 1100 rsd

https://soundcloud.com/acidpauli/trans-belgrad-express