9.9.2019. u 19h

Delikatesni ponedeljak // 09. septembar u 19.30h // KC Grad

Pozivamo vas na Bitef Rendez-vous! Na ovogodišnjem Bitefu pozorište pruža utehu i alternativu. Kao i svako stvaranje, mi počinjemo ljubavlju. Pronađite srodnu dušu u predstavama 53. Bitefa.

Za hrabre koji se ne boje da potraže ljubav u pozorištu pripremili smo popust od 20% za predstavu Beograd na daljinski (Remote Belgrade), u produkciji Rimini Protokoll, dobitnika Grand Prix “Mira Trailović” na 52. Bitefu.

U otvaranju vaših čula pomoći će nam prijatelj festivala Carnex svojim delikatesima, a za slatku završnicu pobrinuće se Куглица – Kuglica.

Pedeset treće izdanje Bitefa, jednog od vodećih evropskih pozorišnih festivala, održaće se u Beogradu od 17. do 26. septembra. U okviru glavnog programa publika će moći da pogleda predstave iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Belgije, Švajcarske, Nemačke, Francuske, Brazila i Nigerije. U sklopu napora festivalskog tima da vrhunsko svetsko pozorište učini dostupnim za što veći broj gledalaca, organizovano je čak trideset četiri izvođenja dvanaest predstava glavnog programa.

Program festivala: http://bit.ly/program53bitef19
Dizajn plakata: Boban Zivanovic
Bitef instagram: http://bit.ly/bitef_instagram

Vidimo se!