25.10.2019. u 23h

Posle nekoliko zajedničkih nastupa u Istanbulu i debitantskog nastupa u KC Gradu kao predgrupa italijanskom dvojcu Marvin & Guy, Günce i Chorbika ponovo zajedno!

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
**************************************************************************
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Günce Acı je dj i producent iz Istanbula. Na muzičkoj sceni je od 2014. godine. Deo je muzičkog kolektiva SaveAS Music i jedan od glavnih promotera elektronskog zvuka u Istanbulu.
Ove godine izdala je EP za ESTHETIQUE Records., uključujuči i remikse imena poput Tulioxi, Leonor i UJ PA GAZ.
Predstojeći EP izlazi za Dogs & Vultures Records i na njemu će se naći remiksi od The Organism, Roe Deers i Freudenthal.
Do sada je pultdelila sa Jennifer Cardini, Pleasurekraft, Rone, Damian Lazarus, Marvin&Guy, Alexander Robotnick, Deena Abdelwahed i dr.

https://soundcloud.com/esthetique-lab/sets/guence-aci-dreamers-vs
https://soundcloud.com/gunceaci?fbclid=IwAR0JP30iLopskjD6WAxuYq01kbsMOrDocT9NGU8WJXZgRUzHb2L9UxqLxc0

**************************************************************************
Чорбика / Chorbika – rezident KC Grada, beogradski dj, promoter i vlasnik etikete Chorbika Records. Nedavno je izdala svoj prvi EP “Ti i ja”. Vrlo aktivna na lokalnoj sceni, što kao dj tako i kao promoter, dovodi jedna od najzanimljivijih svetskih imena. Ovoga leta nastupala je na mnogim inostranim festivalima kao što su Love International Festival u Tisnu, Launmomentdat u Rumuniji i klubovima poput Gizli Bahçe, Citizen i Mecra u Istanbulu, The Real White Rabbit u Beču i Tell Me club u Sofiji.

https://soundcloud.com/chorbika

>>>>>>>>>>>> Ulaz je 300 rsd. <<<<<<<<<<<<<<<