Ove subote, 9.5. od 21h, na online platformu #AloneTogether pokrenutu od strane beogradskog Kulturnog centra Grad, stiže Luca Venezia aka Curses iz Berlina sa svojim VR DJ Specijalom “Breaking/News”.

Njujorčanin baziran u Berlinu i jedan od favorita sa etikete Jeniifer Cardini, virtuelno se, nakon premijernog oktobarskog nastupa u Kulturnom centru Grad, vraća  publici direktno iz berlinskog studija. Očekuje nas i kratki intervju o trenutnoj situaciji, budućnosti, a čućemo i koja nova izdanja priprema u sklopu svoje izdavačke kuće Ombra INTL.

Njegov zvuk karakteriše velika energičnost, spajanje rokenrola i mračnog diska, uz psihodelične synth repeticije i ritmove, a sve u jedinstvenom mix-u italo-acid punka osamdesetih.

Live stream ove subote od 21h možete pratiti direktno na you tube kanalu KC Grad: #Alone Together w/ Curses

#AloneTogether, jedinstvena online platforma, program je posvećen promociji umetnosti i kulture. Kako su kultura i umetnost nezaustavljive i u vremenima različitih kriza, kroz razgovore sa cenjenim umetnicima i stvaraocima iz raznih gradova i iz raznih oblasti stvaralaštva, Kulturni centar Grad pokušaće da sagleda našu zajedničku budućnost – svakog vikenda u isto vreme na KC Grad kanalima. 

Prethodne emisije serijala #AloneTogether pogledajte OVDE
Projekat podržala Ambasada Republike Nemačke u Beogradu.